Homosexualitat: una malaltia o una orientació sexual?

Què és per a tu l’homosexualitat?IMG_3078
Una malaltia o una orientació sexual?
Per a mi l’homosexualitat és una orientació sexual, en la qual et sents atret per una persona del teu mateix sexe. Però mai he arribat a pensar que és una malaltia, i la gent que ho pensa, vull dir que està demostrat científicament que no és cap malaltia.
Crec que en el segle XXI aquesta orientació sexual ja hauria d’estar ben vista, però encara hi ha gent que la veu malament.
Què passa si dues persones del mateix sexe s’estimen?
Crec que res, no estan fent mal a ningú, ni estan fent res dolent al món o a la societat. Som persones, i cada persona és lliure de fer el que vulgui amb la seva vida, la felicitat de cadascú té un camí, que no és igual que el d’altres persones.
Avui dia molts joves viuen aterrats, perquè si algú s’assabenta del seu petit ”secret” pensen que poden passar moltes coses dolentes, viuen ocults pensant com si alguna cosa estigués malament amb ells, molts arriben a suïcidar-se. Que persones s’hagin de suïcidar per això, és patètic.
A més a més, crec que els pares deurien ensenyar als seus fills des de petits, que una dona que estima a una altra o un home que estima a un altre està bé.
L’heterosexualitat i l’homosexualitat són com el bikini i la roba interior, són el mateix, però un és acceptat en públic i l’altre no.

Alex Casanova

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: