El líder de l’Estat Islàmic està greument ferit

Abu Bakr al-Baghdadi, líder de l’Estat Islàmic, va resultar greument ferit en un atac aeri a l’oest de l’Iraq al març, segons ha informat una font relacionada amb el grup terrorista a ‘The Guardian’. El líder s’estaria recuperant lentament de les ferides, però no hauria perdut el control de l’organització.

El diari britànic cita dues fonts oficials que confirmen que l’atac es va produir el 18 de març al  a prop de la frontera amb Síria. La font propera a Al-Baghdadi afirma que va escollir aquesta zona perquè l’exèrcit dels EUA pràcticament no hi tenia presència.

Des d’aquest atac que va deixar malferit el líder de l’Estat Islàmic, els consells militars i els consells de la xura han adquirit un paper més destacat en la presa de decisions del grup terrorista, segons informa ‘The Guardian”.

                                                                Líder de l’Estat Islàmic

Júlia Santisteban i Laura Mendoza

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: