La marató TV3!!

La 23a edició de La Marató de TV3 es va fer el diumenge 14 de desembre i es va dedicar a les malalties del cor, una de les principals causes de mort al món i també a Catalunya.
Encara que ja van centrar les edicions de 1995 i 2007 de La Marató de TV3, les elevades xifres d’afectació d’aquestes patologies a Catalunya i l’opinió dels experts en aquest àmbit de la salut van ser raons suficients perquè el Patronat de la Fundació La Marató de TV3 decidís centrar aquesta nova edició del programa a les malalties del cor.
D’aquest grup de patologies, La Marató 2014 va tractar les malalties coronàries, les valvulopaties i les malalties de l’aorta ascendent, les arítmies, les miocardiopaties i les cardiopaties congénitas.Por això, el 14 de desembre, La Marató de TV3 va dedicar 15 hores de emissió en directe a divulgar i sensibilitzar sobre les patologies del cor amb l’objectiu de recaptar fons per posar en marxa nous projectes de recerca en aquest àmbit. En aquestes 15 hores es van recaptar 8.864.016 d’euros.

 

LA MARATÓ

Aida López i Júlia González

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: