Orienta’t!!

Aquesta setmana, a la secció d’orienta’t us ensenyem el primer passadís del pis principal. Aquesta part està dividida en dos passadissos, el principal i més gran i, un altre de més petit separat per una mena de paret.

DSC00876

Al passadís principal trobem l’entrada a consergeria, la sala de professorat, el despatx de direcció, l’àmbit de música, visual i matemàtiques, l’àmbit de ciències i per últim l’aula de desdoblament 3.

DSC00875

Al segon passadís que és una mica més petit i més íntim, trobem una sala de reunions, el despatx de la cap d’estudis, coordinació pedagògica, secretaria, uns lavabos pels professors i l’administració.

DSC00874

Ouarda Farigh i Paula Montoro 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: