XAVI HERNÁNDEZ ES QUEDA AL BARÇA FINS A COMPLIR EL SEU CONTRACTE

Ahir l’actual entrenador de l’equip de futbol del FC Barcelona, Xavi Hernàndez, va confirmar que es queda al club fins que el seu contracte acabi, després d’haver dit que s’aniria i abandonaria el seu càrrec com a entrenador de l’equip. Al principi va prendre aquesta decisió de marxar a causa de moltes crítiques que va rebre per no aconseguir que l’equip guanyés partits o competicions, però finalment ha decidit quedar-se.

Hi ha dos bàndols, els qui pensen que no hauria de seguir al club perquè no és el millor per a l’equip, i els qui creuen que la seva última decisió és correcta, ja que les seves estadístiques no són tan dolentes i en sap molt del club i la seva història, i és un gran representant.

El president del club, Joan Laporta, va ser el primer que volia que en Xavi es quedés quan aquest va anunciar la seva anada, i ho ha aconseguit. Així i tot, ell també ha posat les seves condicions a canvi d’acceptar que l’entrenador segueixi. Ha dit que haurà d’acceptar alguns canvis en la parcel·la de preparació i haurà de classificar a l’equip dels blaugranes per a la Supercopa, i en Xavi ha acceptat.

Clara Gavilán i Carla Lebrón

Deixa un comentari