RECOMANACIÓ CINEMATOGRÀFICA: “I AM MOTHER”

En el dia d’avui us recomano “I Am Mother”, una pel·lícula de l’any 2019 amb una durada de 114 minuts. “I Am Mother” plateja un món postapocalíptic on ja no queden humans, però encara hi ha un refugi on queden embrions d’aquests en mans d’un robot. Una noia adolescent és criada en un el refugi subterrani per una mare robot. Però el vincle entre ambdues es veu amenaçat quan entra en escena una dona desconeguda i ferida que explica que els robots la volen matar i això posa en dubte tot el que la mare robòtica li ha ensenyat sobre el món exterior a la seva filla.

Aquesta pel·lícula barreja la ciència-ficció amb el suspens i la podeu veure a Netflix. Les principals actrius són Hilary Swank, que protagonitza a la dona ferida de l’exterior, i Clara Rugaard, la qual protagonitza a la nena criada pel robot.

Recomano aquesta pel·lícula a les persones a les que els agrada la ciència-ficció i les històries futuristes, espero que t’hagi causat curiositat la pel·lícula i aquí t’enllaço el tràiler perquè el puguis veure:

Laura Bitca

Deixa un comentari