Guia de viatge per Finlàndia

Hola lectors/res,

Avui en la categoria de GUIA DE VIATGE us parlarem sobre diversos llocs que pots visitar a Finlàndia.

Finlàndia és coneguda com el país feliç perquè la majoria de turistes es queden meravellats gràcies a les seves belles vistes, hem de deixar clar el fet que en aquest bell país fa molt fred, ja que la temperatura mitjana anual en la capital, Hèlsinki, és de 5,3 °C, i les màximes diürnes en el sud del país ascendeixen ocasionalment a gairebé 30 °C.

A continuació els nomenarem alguns dels llocs més imprescindibles de Finlàndia:

  1. Suomenlinna

Suomenlinna no és només un dels llocs emblemàtics de Finlàndia, sinó també la llar de 800 habitants. La Junta Directiva de Suomenlinna, dependent del Ministeri d’Educació i Cultura, és responsable de la restauració, manteniment i desenvolupament de la fortalesa de l’illa i de la coordinació dels serveis turístics.

2. El llogaret de Santa Claus, Rovaniemi

És el millor lloc que pots visitar de Finlàndia amb nens, s’ha creat, envoltat de boscos, un llogaret de conte. Santa Claus i els seus elfs acullen tots aquells nens i grans que els vulguin conèixer.

La casa de Santa Claus és la principal atracció del llogaret, però també podràs comprar objectes decoratius nadalencs, xocolates, regals, etc.

3.Tampere, la ciutat envoltada d’aigua

Avui s’ha transformat en un lloc molt turístic que visiten molts de viatgers cada any. El més curiós de la ciutat és que està completament envoltada per aigua i boscos, així que com us podeu imaginar, les vistes són increïbles.

Yasmina Elhannouti i Avril Alvarado

Deixa un comentari