Un viatge a Roma de cap de setmana!

Roma és la capital d’Itàlia i és un lloc magnífic per anar de visita un cap de setmana. És la ciutat més gran d’Itàlia, amb uns 2.764.966 habitants aproximadament. Roma és un dels llocs on té més turisme a tota Europa.

Viajar a Roma: CONSEJOS y GUÍA para visitarla 👌| Los Viajes de Grimes
ROMA

PER QUÈ VIATJAR A ROMA?

Roma té una llarga història darrere, amb molts monuments i llocs històrics per visitar, a més a més de la seva gastronomia, que està plena de menjar tradicional, com la pizza, la pasta o el tiramisú i del seu clima. Cada any, més de 2 milions d’espanyols viatgen a Itàlia i escullen sempre Roma com la seva ciutat preferida. Tanmateix, té una de les esglésies més boniques del món, com la de San Carlo alle Quattro Fontane.

LLOCS QUE HAS DE VISITAR QUAN HI VAGIS A ROMA:

· EL COLISEU:

Un dels millors llocs que has de visitar en Roma és El Coliseu, un dels monuments més importants i fabulosos de la ciutat amb 2.000 anys d’antigüetat. Alla és on es barallaven els gladiadors entre ells per no morir.

El Coliseo de Roma
COLISEO DE ROMA

· EL PANTEÓ D’AGRIPA:

Aquesta estructura es va finalitzar en el 125 DC i és considerat el millor edifici conservat de l’Imperi Romà. En la façana principal té 16 columnes de granit i es troba un fris amb la inscripció de «Marco Agrippa, hijo de Lucio, cónsul por tercera vez, lo hizo»

Horari de visita: tots els dies de 8:30h a 19:30h, menys els diumenges que tanca a les 18h

PANTEÓ D’AGRIPA

QUÈ MENJAR A ROMA:

· SPAGHETTI ALLA CARBONARA:

Els espaguetis a la carbonara és el plat més internacional de la cuina romana. Els ingredients de la salsa són, simplement: ous batuts i crus –hi ha qui diu que només el rovell, altres que tot l’ou–, guanciale –careta de porc curada amb pebre negre–, pecorí romà –formatge d’ovella curat de la zona – i pebre. Simple,

Comida Tipica Centro Italia Lazio Spaghetti Carbonara
Spaghetti alla carbonara

· MARITOZZO CON LA PANNA:

Aquest no es un plat, és un dolç típic que es bastant típic menjar-lo per esmorzar. És un brioix fet amb farina, ou, mel i mantega que es talla per la meitat i s’omple amb molta nata.

Platos Tipicos de Roma Maritozzi
· MARITOZZO CON LA PANNA:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Roma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: