UN DIA PER ENSENYAR

Aquesta celebració, que està activa des del 1994, és celebrada cada any com el Dia Mundial dels Docents el 5 d’octubre.

El paper dels mestres sempre ha estat fonamental, sobretot al llarg de la història, aportant coneixements de professors a alumnes i així successivament, però més encara s’han hagut d’esforçar durant els darrers mesos on s’han vist obligats a adaptar-se en un context de pandèmia i per això han hagut de treballar per trobar noves alternatives d’aprenentatges treballant tant col·lectivament com individualment.

A Catalunya, aquest curs escolar imparteixen docència més de 75.000 professionals. És per això que aquest recurs tan important, que anomenem professorat, és tan important recordar i agrair encara que només sigui per un dia, cada 5 d’octubre, i a més de felicitar-los durant aquest dia també s’hauria de reflexionar sobre el passat i el futur que ens han ajudat a opinar autònomament i críticament.

Alba Soley i Clara Gallardo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: