Zendaya li posarà veu a Lola Bunny en “Space Jam: A New Legacy”

Space Jam: A New Legacy és una comèdia esportiva, d’acció en viu i animada, que està prevista per ser estrenada el 16 de juliol de 2021. La pel·lícula és una seqüela de Space Jam, en la qual va aparèixer Michael Jordan. En la nova entrega veurem a Lebron James com a protagonista i a actors tan increïbles com Zendaya fent el doblatge de les animacions. En el cas de la Zendaya, ella serà l’encarregada de posar-li veu a Lola Bunny.

Space Jam: A New Legacy': Zendaya Voicing Lola Bunny - Murphy's Multiverse -
Lola Bunny i Zendaya

Pel que fa a Lola Bunny no només li han donat una nova veu, sinó que també li han canviat el vestuari, ja que en l’anterior versió estava sexualitzada, i li han donat més protagonisme. “Hem canviat moltes coses… I li hem donat una nova veu”. El director ens ha dit “Nosaltres hem volgut donar-li poder com a atleta, lideratge i hem volgut fer-la tant personatge com els altres.” El motiu pel qual han volgut donar-li més protagonisme és perquè és important reflectir l’autenticitat de personatges femenins forts i capaços fer qualsevol cosa.

Lola Bunny no estará sexualizada en Space Jam 2 y desató el escándalo |  Cinéfilos
Lola Bunny en 1996 vs 2021

Aquí tens els tràilers de les dues pel·lícules.

Tràiler de Space Jam
Tràiler de Space Jam: A New Legacy

Lucía Pavón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: