El ‘tiktoker’ Naim Darrechi va ser detingut

El passat dissabte 22 de maig, el conegut influencer Naim Darrechi, mallorquí amb 26 milions de seguidors a la xarxa social de Tiktok, va ser detingut, degut a enfrontar-se amb la policia local per participar en un fet de beure begudes alcohòliques al carrer il·legalment a la plaça de Drassana, a Palma.

Quién es Naim Darrechi, el tiktoker mallorquín de 19 años que gana una  fortuna por un solo post | Famosos
Naim Drrechi

La policia va acudir ràpidament a la plaça on s’estava realitzant un ‘botellón’, és a dir molta gent agrupada bevent alcohol. Un centenar de joves, molts d’ells sense màscares i sense respectar la distància de seguretat. Els agents van tractar de dissoldre la seqüència, però es van trobar amb un jove que s’enfrontava a ells i incitava als altres en contra seu. Es tractava de Naim Darrechi, de 19 anys. Els policies van haver de frenar-lo, i el jove va oposar una forta resistència. L’escena va ser gravada per moltes persones que hi estaven en el moment i en ella es veu a tres policies immobilitzant a el noi a terra.

Va ser deteningut acusat per resistència i desobediència. Va passar la nit en els calabossos de la Policia Local i el diumenge, després de passar a disposició judicial, va ser alliberat.

Detenció del ‘tiktoker’

Irene Palma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: