Cau un meteorit en el volcà més actiu d’Indonesia

Avui tenim l’última hora sobre el meteorit que va caure a Indonesia, a continuació us explicarem tots els detalls i veureu les imatges de com va impactar el meteor.

Vídeo del meteorit impactant contra el volcà
BBC Mundo | Internacional | Alerta roja por volcán en Indonesia
Ubicació del volcà Merapi

Això que veieu va succeir el passat 27 de maig, més concretament al volcà Merapi. Aquest nom el rep ja que Merapi significa “muntanya de foc” i està ubicat a Yogyakarta, en l’illa de Java, Indonesia. Les càmeres del voltant van captar com un meteor va caure dins del cràter del volcà.

En les imatges podem veure com un raig de llum apareix del cel i cau en el volcà més actiu d’Indonesia. Aquest volcà és actiu des de l’any 1548 i al 2010 va provocar la mort de 350 persones després de fer erupció.

Gunartu Song, un fotògraf que estava a la zona, va aconseguir captar diferents imatges de com cau el meteorit. Ell va dir “va ser súper brillant i ràpid, això és una fotografia autèntica”.

Así cayó un meteorito en el cráter de un volcán
Moment exacte de l’imapcte

Song és un fanàtic del volcà Merapi i va estar voltant en les proximitats d’ aquesta muntanya durant quatre mesos, entre el mes de febrer a maig. La nit de dijous 27 estava fent fotografies amb una vista de lluna plena que li donava una excel·lent visibilitat. De copi volta va veure una llum caure del cel i no va dubtar en treure la càmera.

Hi ha una cosa molt estranya i és que no hi va haver cap registre de col·lisió de meteorits en la zona. L’observador geofísic Arin Kuncahyani va afirmar que no es va registrar cap vibració relacionada amb un meteor.

Raúl Aguilar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: