Un home escala un arbre per poder conectar-se a internet

Alexéi Dudoladov és un jove que estudia Enginyeria Mecànica Naval i viu a Sibèria, en un llogaret de Stankevichi on només hi ha 50 habitants.

Degut a la situació actual que estem patint per la Covid-19, els centres eductaius de Sibèria van haver de tancar i l’Alexéi no podia tenir accés a les classe telemàtiques, ni tampoc podia descarregar els apunts de la universitat, ja que és un vila molt petita on la conexió a internet és molt dolenta i com a màxim pot aconseguir 2G de velocitat. Va haver de buscar la manera d’aconseguir una conexió millor i va comprovar que, escalant la copa d’un arbre de deu metres d’alçada, podia tenir accés a internet i estudiar.

“El millor lloc, sens dubte, és a la copa del bedoll”, ens diu l’Alexéi.

El abedul al que trepa Alexéi Dudoladov.
Bedoll al qual grimpa Alexéi Dudoladov

L’estudiant intentava seguir algunes de les lliçons que es donaven per Zoom, encara que a vegades era impossible i es conformava podent descarregar tot el contingut per poder repassar-los.

L’Alexéi va començar a tenir fama per les seves xarxes socials com Tik Tok o Instagram, on explicava com era la vida a la granja. Va aconseguir més de 15.000 seguidors. Ell necessitava penjar vídeos a internet i vas ser quan va descobrir que pujant a la copa d’un arbre, podia.

Fart de perdre classes i d’haver de grimpar a la copa de l’arbre cada vegada que necessitava descarregar els materials, ja que no tenia suficients diners per comprar un amplificador de senyal, va decidir fer una crida a les autoritats a través de les seves xarxes socials. El vídeo van aconseguir més de 2,5 milions de visualitzacions en TikTok i 60.000 en Instagram. Gràcies aquests vídeos el governador de Omsk intentarà resoldre aquest problema.

De moment, ell ha aconseguit que la seva facultat li adapti un pla d’estudis personalitzat, però creu que no és suficient. Actualment molts nens tenen el mateix problema que l’Alexéi.

Lucía Pavón, Luka Piscitello, Lydia López i Ariadna Camarero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: