El nou Centre Infantil Pintor Mir

Després de 54 anys, els infants tornen a córrer per l’edifici de Pintor Mir. Es tracta d’una construcció emblemàtica que, entre 1930 i 1964, va ser l’única escola que hi havia al poble, coneguda com les “Antigues Escoles”.

El 3 de setembre d’aquest any, Montornès del Vallès, va obrir novament les seves portes com a Centre Infantil Pintor Mir. Aquest equipament municipal se suma als que estan dedicats al departament d’infància, que fins ara assumia en solitari el Centre Infantil La Peixera.

La remodelació ha respectat la façana neoclàssica

L’equipament disposa de 400 m² aproximadament que estan distribuïts en dues plantes amb els espais de joc, cuina, menjador, sales d’estudi, despatxos i un pati ampli per poder realitzar activitats a l’aire lliure. Les obres de condicionament, amb un pressupost d’adjudicació de 204.732 euros, han respectat la façana neoclàssica original de l’edifici. També han mantingut els elements arquitectònics més característics.

El centre ofereix un nou espai destinat a infants de 0 a 12 anys on podran aprendre, experimentar i gaudir a través del joc. Aquesta eina s’utilitza per educar i aprendre valors com a base fonamental. Així doncs, es treballaran les habilitats socials i la gestió de conflictes. A més, disposa d’una programació que inclou jocs cooperatius i activitats per reforçar les relacions familiars. També, es durà a terme un projecte específic dedicat als nens d’entre 0 i 3 anys, anomenat “El Petit Mir”, que compta amb la col·laboració de l’equip docent de la llar d’infants pública El Lledoner.

Casal de setembre a Pintor Mir

Raquel Soldado

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: