Què ens espera als pròxims anys?

El futur és un concepte que ens inquieta, no podem creure ben bé on i com estarem als pròxims 10 o 20 anys. El que sí podem saber són aquests 5 recursos que ens esperen…

1. ENERGIA HIDRÀULICA OCEÀNICAResultado de imagen de ola

A l’actualitat, trobem l’energia hidroelèctrica, d’on aprofitem els corrents d’aigua i la seva energia processats per una presa. La idea d’aprofitar els corrents d’aigua marina ja està començant, i fa molt bona cara.

2. ENERGIA CORPORALResultado de imagen de energia corporal

Una altra forma d’aconseguir energia és utilitzant el nostre cos. Això ja s’ha començat a pensar, i fins i tot a la Universitat de Berkley, han inventat un mètode cablejat a través de nanotecnologia, amb el qual podrem carregar el nostre telèfon intel·ligent amb la temperatura corporal.

3. BIOCOMBUSTIBLES DE SEGONA GENERACIÓResultado de imagen de biocombustible

La primera producció de biocombustible va afectar en gran part a l’alimentació l’any 2007-2008. L’obteníem del blat de moro i la canya de sucre. Ara mateix, però, s’està intentant desenvolupar un sistema per aconseguir biocombustibles que no afectin la producció d’aliments i s’obtinguin a través d’algues o residus forestals

4. CURA DEL CÀNCERResultado de imagen de cura del cancer

Aquesta malaltia ha tingut grans avenços, però també n’han augmentat les causes. L’avenç principal ha estat tractar de controlar nanorobots ( robots de molt petites dimensions), que puguin trobar i eliminar aquestes cèl·lules cancerígenes.

5. MEDICINA A PETITA ESCALAResultado de imagen de medicina

Consisteix a desenvolupar dispositius molt petits, capaços d’introduir-se al cos humà per examinar, diagnosticar o fins i tot notificar els possibles problemes del pacient. Hi han alguns avenços com ara la píldora capaç de transportar el medicament necessari per la malaltia i aplicar-ho, dissenyada per uns holandesos.

I fins aquí el primer viatge al futur! Espero que us hi hagi servit per informar-vos sobre quins avenços tindrem als pròxims anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: