Introducció: Emma Soley

Hola!

Soc l’Emma Soley de 4rt B i, amb l’ajut dels meus companys de l’assignatura de web, seré una de les encarregades d’actualitzar i posar al dia la pàgina Les Barraques digitals de l’Institut Marta Mata durant aquest curs.

Entre tots intentarem afegir i presentar-vos diverses novetats com ara algunes seccions d’interès. De moment, hem pensat en categories com “Vicia’t”, on informarem de totes les novetats del món tecnològic, la “Musipèdia” on us portarem una recerca setmanal de diferents grups emergents o d’influència, i fins i tot una secció dedicada al complet a les xarxes socials i a tot el món d’internet anomenada “Influenreds“. D’altra banda, per a totes aquelles ratetes de biblioteca, hem proposat un nou apartat dedicat a la recomanació de llibres i cites literàries. Però en cas que sigueu d’aquelles persones que la lectura no els enllamineix massa i soleu esperar que estrenin la pel·lícula per saber de què va la història, estem segurs que us encantarà la secció de “Cinemaníacs”; que mantindrem dels alumnes de l’any passat.

Per acabar, mentre nosaltres enllestim les primeres entrades, des de l’equip de web us animem que remeneu una mica la nostra pàgina i feu un cop d’ull a alguns articles de cursos anteriors, segur que hi trobeu alguna cosa del vostre interès.

Per a més novetats estigueu atents a aquesta pàgina,

Emma Soley

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: