Benvinguts!

Hola a tots!

Soc el nou redactor de la pàgina web del nostre institut (Lesbarraquesdigitals.com). Em dic Frank López soc alumne de 4rt C i estic encantat de ser aquí. Aquest any us portarem notícies molt interessants i divertides. Hem creat nous continguts per entretenir i informar.

Cada setmana hi hauran novetats i esperem que hi estigueu atents, ja hi estem treballant…Hem instaurat noves seccions que creiem que us encantaran com “Lletra a lletra”, on parlarem sobre els llibres més interessants i en recomanarem. També hi haurà la secció “Viatge al futur”, on sereu informats sobre la tecnologia, vehicles… que veurem d’aquí a uns anys, i “Influenreds” on podreu observar les novetats sobre youtubers, instagramers, etc.

També hem mantingut unes altres com “Musipèdia” i “Entrevistes a alumnes”.

Us desitjo un molt bon curs a tots i que visiteu molt la nostra pàgina!

Fins aviat!

Frank López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: