Benvinguts lectors!

Hola! Soc el nou redactor i espero que us entretingueu i us divertiu amb les meves notícies d’actualitat.

Durant tot l’any farem diferents seccions amb els nostres companys. Entre aquestes seccions hi ha esports, entrevistes, aniversaris, notícies. Hem creat nous apartats interessants relacionats amb la tecnologia i les xarxes socials, la lectura i moltes més! I hem tret d’altres que no s’usaven des de fa anys.

N’hi haurà una de youtubers, que es dirà “influnreds” en què parlarem sobre l’actualitat i les tendències de les plataformes digitals. També s’hi explicarà la roba que porten els influencers, l’estil de vida i moltes coses interessants que podreu anar veient durant els trimestres. La feina serà dinàmica i en parelles perquè i hi hagi diferents punts de vista. Ens anirem canviant cada setmana.

Gràcies per la vostra atenció i us desitjo un bon any, fins aviat!

Ismael

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: