Xerrada educativa

El passat dia 14 de març va venir l’Andreu el creador d’ AT infoserveis, una empresa de consultoria informàtica que ofereix solucions tecnològiques d’alta qualitat i màxim valor per a les empreses. L’home venia a donar una xerrada sobre empreses, les empreses estan a tots els llocs, en qualsevol petit objecte poden haver moltes empreses relacionades amb la seva creació, deia.
Resultat d'imatges de times square

La xerrada va començar amb un petit joc on l’Andreu donava una fotografia del Times Square a cada alumne i en ella havies de trobar empreses. On volia arribar l’home és que tot el que veiem, material, havia estat produït per una empresa o més d’una.

Després d’això, l’home ens va proposar un altre petit joc, que consistia a dir quines qualitats personals havies de tenir per crear una empresa, Després d’entre tota la classe dir algunes qualitats l’Andreu va repartir unes targetes on hi havia posat ell el que creia que s’havia de tenir per crear la teva pròpia empresa, després vam comparar unes amb les altres.

Resultat d'imatges de at infoserveis

És l’home que va venir a donar-nos la xerrada.

Va ser una xerrada molt interessant i l’home s’explicava molt bé.

 

Sergio Fernández i Mario Castillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: