La setmana del còmic

El passat dia 2 de març va ser inaugurada a Can Saurina l’exposició “Vinyetes: Història del còmic en català” amb motiu de celebrar la setmana del còmic a Montornès.

A més d’aquesta exposició es realitzaran diverses activitats relacionades amb el còmic, que començaran el divendres, com:

Sorteig d’un lot de còmics:

Les persones que visitin exposició “Vinyetes: Història del còmic en català” poden participar en el sorteig d’un lot de còmics.

Photocall:

Disfressa’t de superheroi o superheroïna amb la roba que hi ha al despatx número 2 de Can Saurina, fes-te una foto al photocall, penja-la a Instagram i digues quin és el teu superpoder amb l’etiqueta #CòmicMontornès i esmentant a la @biblioteca_de_montornes.

La taula rodona:

És una activitat que es realitzarà abans de la inauguració de l’exposició “Vinyetes: Història del còmic en català” on diversos artistes i dibuixants s’asseuran a debatre la situació actual del còmic i comptarà amb l’artista Jordi Riera (Artista plàstic, escriptor,
conferenciant, director d’exposicions, investigador i divulgador del món del còmic), el dibuixant Víctor Ibáñez (Dibuixant d’acabat realista. L’any 2008 va publicar el seu primer treball als Estats Units. Ha treballat per a DC. Còmics i Marvel Còmics.) i el referent de la temàtica a la Biblioteca Jorge Martínez. La il·lustradora i professora d’art a l’IES Marta Mata, Marta Prior conduirà la taula.

Resultat d'imatges de setmana del comic Montornès

Resultat d'imatges de setmana del comic Montornès

Sergio Fernández i Mario Castillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: