Creer: el desafío de superarse siempre

Aquesta setmana a la secció de Recomanacions, us portem un llibre d’un autor una mica peculiar.

Diego Pablo Simeone va néixer el 28 d’abril de 1970 a Buenos Aires, Argentina aquest, és conegut per la seva magnífica trajectòria com jugador professional però més encara com entrenador de l’Atletico de Madrid, un dels millors equips d’Europa. Durant les seves 11 temporades com a tècnic, Simeone ha guanyat una lliga davant el Barcelona en la temporada 2014 i també va ser dues vegades subcampió de la Champions League davant el Reial Madrid.

D’altra banda, Simeone, també és conegut per ser autor del seu propi llibre titulat Creer: el desafío de superarse siempre. Va sortir a la venta el setembre de 2016. El llibre narra la vida del tècnic argentí i la perspectiva que ell dóna a les situacions dins i fora del camp. El Cholo desmitifica i confessa, sense vacil·lacions. Transmet amb alta intensitat com viu el futbol i la vida. Perquè creu que el seu motor és la superació permanent, que les dificultats són la millor escola, que se li ha de donar al dia a dia el valor extraordinari que té i que totes les lluites comencen en el primer minut.

Resultado de imagen para Creer: El desafío de superarse siempre

 

Dawit contreras i Pau Saborit

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: