La fotografia

Aquesta setmana a la secció de la fotografia us porto una foto referent a les meves vacances de l’estiu passat. És una imatge que la vaig fer jo i m’agrada perquè puc apreciar l’aigua caient i el temps és com si estigués congelat. A part, m’agrada perquè em transmet tranquil·litat i em recorda la frescor i l’aire pur que restava en els camps verds d’entre la vall. El motiu pel qual l’he triada és perquè em porta bons records i també perquè m’agrada el paisatge dels Pirineus ja què hi ha molta tranquil·litat i és 100% recomanable anar-hi.

 

 

 

 

Sergi Velez

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: