Els 5 dj’s més coneguts del moment

La música electrònica cada moment es va fen més gran ,des de festivals fins a discoteques, l’electrònica és una de les tendències musicals més grans del moment.

A continuació us posarem una llista dels 5 dj’s més coneguts o famosos del moment.

5 Tïesto:

Tijs Michiel Verwest és un Dj i productor danès que va néixer el 17 de gener de 1969. Ha utilitzat molts alies però finalment es va decidir per DJ Tïesto. Va començar a tocar música des de 1984, i el 1994 va començar a llençar material discogràfic sota els pseudònims de Da Joker i Dj Limited. El seus últims grans èxits han sigut: “Carry your home” i “Boom”.

Tiësto @ Airbeat One 2017.jpg

4 Armin Van Buuren

Armin Jozef Jacobus Daniël van Buuren nascut a Leiden, Països Baixos el 25 de desembre de 1976, o conegut simplement com Armin van Buuren, és un DJ i productor de música Trànce, entre altres subgèneres de Música electrònica. a més a més compta amb altres àlies com Gaia amb el Dj i productor Benno de GoeijRising Star i amb un breu temps com Alibi amb el també Dj i Productor Tiësto. Els seus últims temes han sigut “you are” entre altres.

Armin van Buuren 2017.jpg

3 Hardwell

 Robbert van de Corput, nascut a Breda, Països Baixos el 7 de gener de 1988, més conegut com Hardwell, és un DJ, productor i remixer neerlandès de música electro – house, orientat principalment en el Progressive, amo de Revealed Recordings. És molt conegut per les seves actuacions en directe en els principals festivals de música com Tomorrowland i Ultra Music Festival, També per les seves transmissions en viu a través de la plataforma de Youtube “Hardwell On Air” i pel seu èxit més conegut anomenat “Spaceman” El seu últim èxit ha sigut “power”.

Resultado de imagen

2 Dimitri vegas & Like Mike 

Dimitri Vegas & Like Mike és un duo belga de música electrònica compost pels germans DimitriThivaios (Dimitri Vegas) i Michael Thivaios (LikeMike). Actualment són els #02 en l’enquesta realitzada en 2016 per la revista DJmag. Van ingressar en 2011 situant-se en la posició #79 i la seva remix de l’himne de Push “Universal Nation” editats en 2007 per Bonzai Records. L’últim tema musical ha sigut “Complicated”.

Imagen relacionada

1 Martin Garrix

Martjin Gerald Garritsen nascut a Amstelveen en 1996,​ més conegut artísticament com Martin Garrix, és un DJ i productor neerlandès. El seu èxit va començar amb el llançament de la cançó “Animals”, el 17 de juny de 2013 per la discogràfica Spinnin’ Records. Martin garrix actualment és el millor dj del mon pels seus èxits com els dos últims “Boomerang” i “Forever”.

Resultado de imagen de martin garrix

Al mes de novembre de 2017 surten els nous resultats de la revista DJ mag, esperem que els resultats ens tinguin contents a tots.

 

Mario Castillo i Iker Carretero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: