EL DIA DE L’ESPECTADOR

Avui en dia el cinema és una mitjà d’entreteniment molt important i, tot i que els preus han pujat molt, és una manera de desconnectar de la rutina ja que normalment al cinema s’hi va els caps de setmana. Però avui us parlarem del dia de l’espectador, un dia on pots anar al cinema per un preu més baix, això dona oportunitats a gent amb un nivell econòmic més baix que d’altres. El dia de l’espectador ofereix un preu més baix en la compra de les entrades però també en productes com les crispetes, begudes, etc.

Aquí us deixem algunes de  les pel·lícules que estan en cartellera aquesta setmana.

En BARRY SEAL: EL TRAFICANT,

Universal Pictures, Tom Cruise torna a unir-se a Doug Llimen (EL CAS BOURNE, SR. I SRA. SMITH), amb el qual va rodar AL CAIENT DEL MATÍ, per portar a la gran pantalla les increïbles gestes d’un estafador i pilot a qui la CIA recluta de forma inesperada per dur a terme una de les majors operacions encobertes en la història d’Estats Units.

Duració: 115.

DIRECTOR: Doug Liman
Actors: Tom Cruise  , Domhnall Gleeson  , Lola Kirke  , Caleb Landry Jones
Calificació: 16 añs
Gènere: Acció
 Resultat d'imatges de barry seal
Blade runer 2049

La pel·lícula se situa diverses dècades després de l’original de 1982, continuant la història inicial escrita per Fancher i David Peoples, basada en la novel·la de Philip K. Dick “Somien els androides amb ovelles elèctriques?”.

Durada: 163.
DIRECTOR: Denis Villeneuve
Actors: Ryan Gosling , Jared Leto , Harrison Ford , Robin Wright
Qualificació: 12 anys
Gènere: Ciència ficció
IT
Quan comencen a desparèixer nens al poble de Derry, Maine, un grup de nens brega amb les seves majors pors en enfrontar-se a un malvat pallasso anomenat Pennywise, la història del qual d’assassinats i violència data de segles.

Durada: 135.
DIRECTOR: Andy Muschietti
Actors: Bill Skarsgard , Jaeden Lieberher , Finn Wolfhard
Qualificació: 16 anys
Gènere: Terror

Resultat d'imatges de it portada peli
KINGSMAN: SERVEI SECRET,

Va presentar al món a Kingsman, una agència d’intel·ligència internacional i independent que treballa amb la màxima discreció, i l’objectiu final de la qual és mantenir el món segur. En KINGSMAN: EL CERCLE D’OR, els nostres herois s’enfronten a un nou repte. Quan la seva caserna general és destruït i el món està en perill, les seves aventures els porten al descobriment d’una organització d’espionatge aliada a EUA cridada Statesman, l’origen del qual es remunta a la data en què ambdues van ser fundades. En una nova aventura que posa a prova la força i l’enginy dels seus agents fins a l’últim extrem, ambdues organitzacions secretes d’elit conjuminen els seus esforços per derrotar a un implacable enemic comú, amb la finalitat de salvar al món, alguna cosa que està convertint-se en una espècie d’hàbit per Eggsy…

Duració: 141.
DIRECTOR: Matthew Vaughn
Actores: Taron Egerton  , Mark Strong  , Channing Tatum  , Colin Firth
Calificació: 16 años
Gènere: Acción
 Resultado de imagen de kingsman 2
Madre
La relació d’una parella es posa a prova quan uns convidats inesperats arriben a la seva casa i irrompen en la seva tranquil·la existència. Del director Darren Aronofsky (CIGNE NEGRE, REQUIEM PER UN SOMNI) arriba MARE!, que en el seu repartiment compta amb Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris i Michelle Pfeiffer en aquest fascinant thriller psicològic sobre l’amor, la devoció i el sacrifici.
Llegir menysDurada: 121.
DIRECTOR: Darren Aronofsky
Actors: Jennifer Lawrence , Javier Bardem , Michelle Pfeiffer , Ed Harris
Qualificació: 16 anys
Gènere: Suspens

 Resultado de imagen de madre pelicula

 Cars 3

Sorprès per una nova generació de corredors ultrarrápidos, el llegendari Raig McQueen queda relegat sobtadament de l’esport que tant estima. Per reprendre la seva carrera, va a necessitar l’ajuda d’una jove mecànica de carreres, Cruz Ramírez, que té el seu propi pla per guanyar, a més de la inspiració del mort Fabulós HudsonHornet i un parell de girs inesperats. I per provar que el nº95 no està ni molt menys acabat, el campió haurà de posar a prova la seva vàlua en el gran circuit de la Copa Piston!

Duración: 102.
DIRECTOR: Brian Fee
Calificación: Apta
Género: Animación
  Resultat d'imatges de cars 3
Thor Ragnarok
Thor està pres a l’altre costat de l’univers sense el seu poderós martell i s’enfronta a una carrera contra el temps. El seu objectiu és tornar a Asgard i parar el Ragnarok perquè significaria la destrucció del seu planeta natal i la fi de la civilització Asgardiana a les mans d’una todopoderosa i nova amenaça, la implacable Hela. Però, primer haurà de sobreviure a una competició letal de gladiadores que ho enfrontarà al seu aliat i company en els Venjadors, l’Increïble Hulk!
Duració: 130.
DIRECTOR: Taika Waititi
Actors: Cate Blanchett  , Chris Hemsworth  , Tom Hiddelston  , Benedict Cumberbatch
Calificació: apta
Génere: Ciencia ficció.

 Resultado de imagen de thor ragnarok
Mario Castillo, Dawit Contreras 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: