Ceballos l’heroi del Madrid

Dani Ceballos va demostrar el futbolista que portava dins davant l’Alabès, el jugador espanyol que només porta jugats 45 minuts jugats amb la samarreta blanca es va reivindicar de manera positiva. Amb un partit que podia decantar-se pels dos equips però la figura de Dani Ceballos va aparèixer al minut 9 amb una jugada magistral per posar el 1-0 al marcador.

Al minut 39 va marcar el capità de l’Alabès, va igualar el marcador 1-1 ficant en problemes el Real Madrid de Zidane fins que va arribar la segona jugada magistral de Dani Ceballos que en el minut 42 va posar el punt i final al partit.

Després d’un partit estel·lar de l’exjugador del Betis Dani Ceballos es va guanyar l’aplaudiment de la grada blanca. Segons les fonts Dani Ceballos pot arribar a ser el substitut de Luka Modric, l’actual MC del Madrid. Ell finalment amb molt esforç i dedicació ha aconseguit guanyar-se un posat com a MC titular gràcies a la confiança que té ara mateix amb Zidane l’entrenador del RM.

Fran Terrón i Dawit Contreras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: