Divergente

Aquesta setmana us recomanem la sèrie “Divergente”, escrita per Veronica Roth.

Divergent és una trilogia per a joves-adults d’aventura i ciència-ficció, que va ser escrita per Veronica Roth. La trilogia es compon de Divergent, Insurgent i Lleial.[1] Ha estat comparada amb llibres per a adults joves similars, tals com Els jocs de la fam, per la seva temàtica i el públic al que es dirigeix. Roth va dir que la idea per a la sèrie va néixer mentre estudiava a la universitat. img_9050

Sinopsi:

En una distòpica i futurista Chicago, en una societat creada al començament de la gran pau que ha decidit agrupar a les persones en cinc faccions que tracten d’eradicar els mals que els van portar a la guerra. Els qui culpaven a l’agressivitat, van crear Cordialitat; els que culpaven a la ignorància, es van agrupar en Erudició; contra l’engany va sorgir Veritat; contra l’egoisme, Abnegació, i contra la covardia, Gosadia. Als setze anys, cada individu ha de triar si romandre en la facció dels seus pares o canviar-se. Si es canvia, haurà de renunciar a tornar a veure a la seva família. Després de la Cerimònia d’Elecció tots els nois han de passar per un procés d’iniciació en cada facció: el que no ho superi es quedarà Sense Facció, convertit en un paria.

Elena López i Mika Franganillo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: