Home denúncia empresa de tabac

L’any 2013, un home gallec va ser operat per problemes que tenia a l’esquena.

Tot va començar quan l’home de 54 anys s’adona que, en la fotografia del paquet de tabac, surt un rostre que li és familiar.

L’home diu que en cap moment havia autoritzat l’ús de la seva imatge. Ell es va indignar en veure-ho i es va dirigir a la policia local per denunciar aquest fet.

En denunciar, un altre error comès per l’empresa de tabac, segons l’home gallec, va ser posar sota la fotografia:

Fumar provoca embòlies i invalidesa

L’home confirma que:

Allà posa que ‘fumar provoca embòlies i invalidesa’, i jo estic en aquesta foto no per les conseqüències de fumar, sinó per problemes d’esquena.

unnamed

L’empresa diu que, de moment, no els ha arribat cap denúncia, però quan els arribi explicaran què és el que ha pogut passar, i si es confirma que el denunciant és el de la foto, buscaran formes de solucionar aquest problema, ja que això no es pot permetre.

En realitat, el destinatari de la denúncia no és l’empresa de tabac, sinó la Unió Europea perquè va ser qui va obligar a aquestes empreses a posar aquest tipus de fotografies als paquets.

No obstant això, la UE ha deixat clar que té el permís de les persones que surten a les imatges d’utilitzar-les. Com és això? La UE ha dit que aquest home no és l’única persona que ha afirmat ser l’home de la fotografia, ja que un home belga i una dona barcelonina asseguren que el de la imatge és el seu pare.

58

Nerea Corbacho i Júlia Costa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: