Llei de l’avortament

Aquesta setmana, he decidit donar la meva opinió sobre la llei de l’avortament, ja que penso que és un tema força interessant i molt parlat.

A Espanya, l’avortament induït ha sigut una pràctica que no sempre ha estat regulada. Quan ho ha estat, s’ha considerat com a pràctica penalitzada. El Codi Penal Espanyol de 1822, establia penes de reclusió tant per les persones que facilitaven la pràctica de l’avortament com per a les dones que avortaven.

llei de l'avort

Actualment, ja no està penalitzada i em sembla bé, ja que crec que cada dona té dret a decidir sobre el que ha de fer amb el seu cos, i més quan és ella la que ha de portar un nen/a al món. Sí que és veritat, que hi ha casos i casos i que no totes les dones que es troben o s’han trobat algun cop en aquesta situació han tingut o tenen les mateixes raons per fer-ho.

Hi ha molta gent que pensa que  avortar és assassinar una criatura, però us posaré un exemple perquè entengueu la meva opinió. Imagineu-vos que una dona es queda embarassada i el metge li diu que el seu nadó naixerà amb una malaltia molt greu i en un futur no podrà fer vida normal, llavors ella per evitar el patiment del seu fill avorta. No creieu que és una bona opció, per tal d’afavorir les condicions de vida del petit?

Per acabar, he de dir que encara que estic a favor de l’avortament, crec que és un tema molt seriós que s’ha de dur a terme amb coherència i pensant bé les causes per les quals es vol fer.

Paula Plana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: