Recomanacions!

Pel·lícula: DeadpoolAreajugones-Deadpool-Poster

Wade Winston Wilson (Ryan Reynolds), més conegut com Deadpool, és un personatge fictici, mercenari i antiheroi que comença realitzant treballs de mercenari, més tard treballarà d’agent de les Forces Especials de EE.UU.

Encara que no és un heroi com Spiderman,… és un dels personatges més amats de Marvel Comics.

Llibre: La magia del orden

Marie Kondo, l’experta en ordre Japonesa, t’ajudarà a acomodar els teus espais amb el seu mètode, KonMari. La magia del orden ha venut més de 2.000.000 d’exemplars a Japó i més de 300.000 copies a EE.UU.

la magia del orden

Aplicació: Photomath

Photomath una aplicació per iOS i Windows Phone amb  què resoldre problemes i fórmules matemàtiques fent us únicament de la càmera del nostre smartphone. Photomath es capaç de resoldre fraccions, potencies i arrels quadrades fins a equacions, inequacions i sistemes d’equacions.

photomath

Cançó: Rihanna, Work

Work és una cançó gravada per la cantant Rihanna, en aquesta cançó ha col·laborat amb el raper canadenc Drake, amb aquesta cançó Rihanna va assolir el número un en la prestigiosa llista del Bilboard Hot 100, amb aquesta, va acumular 14 segons sent la número 1 superant així a Michael Jackson.

rihanna

Gerard Reyes i Raquel Ortiz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: