És tant important l’aspecte físic?

Aprofitant el reportatge sobre com Rajoy va mirar a Alberto Rodríguez, diputat de Podemos, aquesta setmana dedicaré la secció “I tu què hi dius?” per opinar sobre l’aspecte físic i la seva importància a la nostra societat.las-apariencias-engañan-por-Oscar-Quetglas-01

Jo opino que avui en dia les primeres impressions són més importants del que haurien de ser. En primer lloc, la societat ens fa classificar a una persona, automàticament, per si vesteix d’una manera o d’una altra. No hi ha millor exemple que la mirada del nostre “estimat” president. No obstant això, hi ha gent que no relaciona la personalitat amb un embolcall.

En segon lloc, tenim tendència a pensar que una persona que vesteix d’una manera té l’autoestima baixa o té pocs diners, com anava dient, només són estereotips, ja que, una persona que té diners no té perquè gastar-los en roba, ni en aparences.

Per últim, crec que és difícil, però això pot canviar amb petites coses, com un diputat amb rastes, una advocada amb tatuatges, un metge amb pírcings, … Hem de començar a ser nosaltres mateixos sense por a ser jutjats, i desafiar així a aquells que ens volen vendre la imatge del que és perfecte, segur i fiable.

Marina Carrillo

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: