El nadal, amb la família o els amics?

El nadal és una festivitat cristiana on es celebra el naixement de Jesús a tot el món, tot i que actualment la majoria de persones no tenen tant en compte el motiu d’aquesta celebració i també, hi ha gent que no tenen el coneixement sobre la relació amb l’origen religiós. Aquestes festes comencen el dia 24 de desembre amb la nit de Nadal i acaben el dia 6 de gener amb l’arribada dels reis.

Existeixen moltes maneres de gaudir d’aquest festeig, però en el meu cas, tradicionalment ho celebro amb la família, amb això vull dir que tenim l’oportunitat de reunir-nos tots junts gràcies aquestes dates ja que en alguns casos per distància o per treball no podem fer-ho.

En canvi, després d’estar amb la família també em ve de gust veure i estar amb els amics perquè amb ells és una manera diferent de celebrar-ho, pel fet que tinc més confiança i puc ser jo mateixa i sobretot quan anem als llocs on hi ha música per ballar i passar-ho bé.

Tot i això, reafirmo el que he mencionat anteriorment acceptant que no totes les persones ho celebren com jo, ja que tenen una percepció diferent a la meva.

Paula Aguirrebengoa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: