Nou any, nova secció

Tornem a la vida normal, a la rutina diària, però la rutina no té perquè ser avorrida, l’estrena d’aquesta secció n’és una mostra. Comencem l’any i encetem un nou apartat I tu què hi dius?, els redactors d’aquesta revista en seran els protagonistes, ja que setmanalment un alumne/-a oferirà la seva opinió sobre algun tema que l’inquieta, l’interessa… D’aquesta manera podrem saber quines són les opinions dels adolescents d’avui en dia, quines notícies els impacten o com veuen el món des dels seus propis ulls.

Aquesta pretén ser una secció imparcial del tot, pretén fomentar el criteri dels joves i donar veu a les seves opinions. Així doncs, fem un pas més i ens endinsem a la selva dels pluritemes, observacions tan diverses com són les persones que porten aquesta revista. Cadascú amb les seves particularitats que els fan únics.

Esperem oferir al lector el factor sorpresa tan per les opinions madures i sensates que poden oferir els alumnes com també la seva pròpia manera d’enfocar certs temes.

Esperem que sigui del vostre grat i comenteu amb les vostres apreciacions.

Bon any i bona vida a les barraques digitals!

Les barraques digitals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: