Sabies que la girafa és l’únic mamífer que no té cordes vocals

Les girafes no són capaces d’emetre cap tipus de so. Encara que quan els mascles festegen a les femelles són capaços de fer una espècie d’esternut, però no sense abans, haver-se barallat a cops de cap amb altres mascles de la seva rajada. Així mateix, també són capaços, gràcies als seus grans pulmons, de generar un so no audible per l’oïda humana i comunicar-se entre ells a llargues distàncies. També és comú que les femelles cridin al seu cries mitjançant una mena de mugit i les cries responen amb esbufecs.

cosas de la vida

Hossain el Ommali

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: