Meteorologia de la setmana

   Dimecres

Clarianes

15º

      Dijous

Clarianes

15º

      Divendres

Pluja

10º

      Dissabte

Clarianes

-2º

Aquesta setmana no ha sortit gaire el sol. Ens trobem entre els núvols quasi a totes hores. Dimecres arribarà el màxim de temperatura a uns 15º, entre amagat el sol amb hores de vent i núvols. Dijous esperem més o menys igual que dimecres però amb més núvols, pot arribar a un mínim de 4º. Divendres no serà un dia fàcil, ja que està previst una forta pluja en qualsevol moment del dia. També serà un dia ennuvolat amb fred endinsat, ja que les temperatures poden arribar al 1º. Finalment, dissabte ens trobem sense pluja, no obstant això farà prou fred sobretot al matí. Amb núvols d’acompanyament i una temperatura mínima de -2º, si plou pot arribar a nevar tot i que no està previst.

Ceci García i Helena Palma

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: