”La ciudad de las bestias”

Hem triat aquest llibre perquè ens sembla molt interessant, ja que explica una història fictícia desenvolupada en la selva amazònica.

Alexander Cold és un noi americà de quinze anys que parteix a l’Amazones amb la seva àvia Kate, periodista especialitzada en viatges. L’expedició s’interna a la selva a la recerca d’una estranya bèstia gegantina. Juntament amb la seva companya de viatge, Nadia Santos, i un centenari xaman indígena, Alex coneixerà un món sorprenent i junts viuran una gran aventura.

L’univers ja conegut d’Isabel Allende s’amplia a La Ciutat de les Bèsties amb nous elements de realisme màgic, aventura i natura. Els joves protagonistes, Nadia i Alexander, s’internen en la inexplorada selva amazònica portant de la mà el lector en un viatge sense pausa per un territori misteriós on s’esborren els límits entre la realitat i el somni, on homes i déus es confonen, on els esperits van de la mà amb els vius.

 

Aida López i Alex Martínez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: