Sagitari

El Sagitari és un dels signes més positius del zodíac. Són versàtils i els encanta l’aventura i el desconegut. Tenen la ment oberta a noves idees i experiències i mantenen una actitud optimista fins i tot quan les coses se’ls posen difícils. Són fiables, honestos, bons, sincers i disposats a lluitar per bones causes, costi el que costi. Els Sagitari solen creure en l’ètica i els agrada seguir els ritus de la religió, d’un partit polític o d’una organització. Això els pot portar a tenir certes tendències supersticioses de vegades. Els encanta abastar nous projectes i aprendre sobre coses noves. Són intuïtius i bons organitzadors i, encara que són generosos, també són molt curosos, el que els converteix en bons gestors de situacions i projectes. Alguns Sagitari tenen un gran geni que pot aparèixer davant de situacions que per als altres no tenen importància. També pequen d’ impaciència quan els altres no van al mateix pas que ells. Són capaços de sacrificar-se per realitzar un objectiu. Això fa que de vegades són massa exigents amb els altres.

Alex Martínez i Laura del Àlamo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: