Recomanacions!!!

Aquesta setmana us recomanem la pel·lícula “Fast and furious 6” . La pel·lícula està feta a Tenerife i té molta acció. Els protagonistes han de viure com a fugitius i no poden tornar a casa, això els fa sentir incomplets. El grup d’amics segueix la pista d’un grup de pilots mercenaris i l’única manera de superar-los és al carrer així que un policia els demana que formin un nou equip, i ells, amb l’esperança que els indultin i poder tornar a casa ho fan.

Les cançons que us recomanem aquesta setmana es diuen “Drinking fro the bottle” i “Ode to oi”. Les dues les hem escoltat a la ràdio flaix fm molt recomanable per a tots vosaltres!Com ells diuen és l’emissora del ritme.

Drinking from the bottle                                                                                           

Ode to oi

També us recomanarem un llibre, es diu Media Noche de Claudia Gray. Tracta sobre sobre dos joves interns a una acadèmia que es diu Media Noche, el que ells no saben es que en aquesta escola no només hi ha éssers humans, si no que també hi ha vampirs. Els dos joves en Lucas i Bianca s’enamoren, i han d’anar superant els obstacles per estar junts.

I per últim us recomanarem una sèrie de televisió per les vostres estones lliures! Tracta sobre quatre amics que han decidit fer una llista sobre les cent coses que volen fer abans de morir, i a cada capítol fan una de les coses de la llista. S’emet tots els diumenges de l’estiu a les 19:15 a la MTV.

'Ahora o nunca': Sábados y domingos del verano

David Jiménez i Alba Bueno

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: