Milers de ciutadans abandonen Bangkok davant el risc de noves inundacions

El 26 d’Octubre, el país Bangkok, va sofrir les pitjors inundacions des de fa mig segle, ja són milers els ciutadans que han decidit desallotjar les seves vivendes i la capital. La primera ministra, Yingluck Shinawatra, ha advertit que existeix una possibilitat del 50% que torni a passar aquesta catàstrofe a la capital.

El Govern ha advertit als residents que hi ha a les costes que vagin en compte, perquè el dilluns l’aigua va arribar a  una alçada de rècord de 2,3 metres, i podria arribar als 2,6 metres d’alçada el cap de setmana. L’alçada mitjana dels murs és de 2,5 metres.

Yingluck ha afirmat que “en el pitjor escenari”, parts de la capital quedarien submergides sota “més d’un metre d’aigua”, i ha dit que “inicialment, les inundacions a Bangkok durarien entre dues setmanes i un mes abans que l’aigua es buidés completament en el mar”.

Judith Gómez i Marc López

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: