Recomanacions

Aquesta setmana us recomanem una pel·lícula i una cançó.

La pel·lícula:Posdata te Quiero”

Holly Kennedy (Hilary Swank) és una bella i intel·ligent dona casada amb l’amor de la seva vida –un apassionat, divertit irlandès anomenat Gerry (Gerard Butler). Per tot això, quan una malaltia acaba amb la vida de Gerry també destrossa la de Holly. L’únic que podia ajudar-la se n’ha anat per sempre. Ningú coneixia a Holly millor que Gerry, així que ell va deixar ideat un pla de futur per a ella.
Abans de morir, Gerry li va escriure a Holly una sèrie de cartes que la guiarien, no només en el seu duel sinó també en un viatge de redescobrimient de sí mateixa. El primer missatge arriba el dia del 30è aniversari de Holly en forma de pastís i, per a la seva sorpresa, una cinta gravada amb un missatge de veu de Gerry, que li ordena que surti al carrer a “celebrar-se a si mateixa”. Durant les setmanes i mesos següents rebrà més cartes de Gerry per les vies més sorprenents, cadascuna d’elles amb una nova aventura per Holly, i totes acabades de la mateixa forma: Postdata: et vull.
La mare de Holly (Kathy Bats) i les seves millors amigues, Denise (Lisa Kudrow) i Sharon (Gina Gershon), comencen a preocupar-se en veure que les cartes de Gerry mantenen a Holly ancorada en el passat. No obstant això, la qual cosa realment fa cada missiva és empènyer-la a un nou futur.
Amb les paraules de Gerry com a guia, Holly s’embarca en un sensible, excitant i sovint hilarant viatge de redescobriment en una història sobre el matrimoni, l’amistat i la força que pot arribar a tenir un amor, fins al punt de convertir la finalitat de la mort en el començament d’una nova vida.

Cançó:

Katy Perry – Teenage Dream

Katheryn Elizabeth Hudson, més coneguda com Katy Perry (nascuda el 25 d’octubre de 1984, Santa Bàrbara, Califòrnia, Estats Units)  és una cantant, guitarrista i compositora nord-americana. Va ser criada com a filla de dos pastors cristians, va créixer escoltant música evangèlica i cantava a l’església quan era nena. Després d’obtenir el seu certificat com a estudiant, durant el seu primer any en la secundària, va abandonar l’escola i va començar a seguir una carrera musical.

Mercè Lloret i Sheila Romero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: