Per Desconectar… Cap de Creus!

El destí d’aquesta setmana és el Cap de Creus(Girona). Per anar fins a lCap de Creus el que et surt més a compte és anar-hi amb cotxe, el viatge dura 2 h. aproximadament des de Montornès del Vallès.

CAP DE CREUS:

El lloc on viatjarem és el Cap de Creus, es coneix per les seves cales. Té paisatge de muntanya i de costa.
Té un cap rocós, de 672 m d’altitud, que s’alça sobre la Mediterrània, té un clima mediterrani humit i precipitacions moderades. La vegetació consta de matolls i arbustos. L’espai natural està protegit amb la categoria de parc natural.

ALLOTJAMENT:

Per descansar de totes les activitats us oferim un càmping que està molt bé. És diu Cala Montjoi.

Està situat al Parc Natural de Cap de Creus i està a prop de les muntanyes i de la platja. En el Càmping es poden fer moltes activitats com per exemple: Piragüisme, Tennis, Tir amb arc, squash i moltes activitats més!. Després podeu fer submarinisme. L’equip de submarinisme te’l donen al mateix càmping. Totes les activitats les podeu fer amb el càmping. Per menjar hi ha un buffet lliure. El càmping consta de les següents instal·lacions:

Un bar que està davant de la platja, a la nit per la gent que li agradi hi ha karaoke en una de les sales i si no t’agrada pots anar a la discoteca que ofereix el càmping. Hi  ha un sala de bugaderia( però s’ha de pagar) perquè puguis rentar la roba, hi ha una botiga que venen records de Cap de Creus. També, a l’exterior trobem una piscina infantil pels nens de 4 a 9 anys. Hi ha un xalet d’animació pels més petits, disposen d’una monitora que els cuidarà, i els farà passar una bona estona. Pels clients que vagin en cotxe disposen d’un pàrking totalment gratuït.

El preu del camping és: (cap de setmana)

Adults: 88,00 €
Nens de 4 a 9 anys:63,00 €

PER MENJAR…

-RESTAURANT CAP DE CREUS : El menú surt a  15 euros per persona. Hi han moltes combinacions des de peix i carn fins arròs al curry etc.. La nota que li donen a aquest restaurant és un 7.

COSES PER A VISITAR AL CAP DE CREUS:

LES CALES:

-Cala de Culip 

-Cala d’Aguiles
-Cala Fredosa

PARC NATURAL:
Parc Natural del Cap De Creus

Andrea Beltrán i Sandra Mercado

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: