La banda sonora de la nova pel·lícula, La Sirenita!

La Sireneta, l’esperada pel·lícula que tots estàvem esperant, està a punt d’arribar als cinemes de tot el món aquest divendres 26 de maig. Però l’emoció comença des d’avui mateix! Ja podem delectar-nos amb un dels majors atractius d’aquesta nova versió que porta canvis interessants i benvinguts en comparació amb el clàssic de Disney de 1989.

No ens estem referint només a l’impressionant disseny de la gavina, sinó també a la increïble banda sonora que acompanya a la pel·lícula. Tots els temes i arranjaments han estat magistralment creats pel talentós compositor Alan Menken, mentre que la meravellosa veu de Halle Bailey en el paper de l’encantadora sirena Ariel ens captiva per complet. I el millor de tot és que totes les cançons ja estan disponibles per a gaudir-les completament gratis en plataformes com Youtube i Spotify!

Com trobem l’enllaç?

Aquest és l’enllaç a l’àlbum de Spotify on podran gaudir de les versions en el nostre idioma. Els suggerim especialment escoltar la magnífica interpretació de Yatzil Aguirre com Ariel en la cançó ‘Part d’ell’, el tema principal de la pel·lícula.

https://open.spotify.com/album/2fRrKgbvod0kb4eRDknk3M

Album de la nova banda musical a Spotify.

Un exemple de elles les quals està sent molt escoltada és: Yatzil Aguirre – Parte de él

Yatzil Aguirre – Parte de él (De “La Sirenita”/Latin Spanish Audio Only)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: