Fins sempre, Web! ;) (∩^o^)⊃━☆

Avui és l’últim dia de Web. Ha sigut un any molt dur, la veritat no m’agrada molt fer classe, però no és tan pesat fer Web ja que estem als ordinadors i la majoria de temps escrivim sobre coses que ens agraden.

També hi ha hagut dies molestos, sobretot per part dels meus companys, però no m’importa, no els tornaré a veure.

Bye bye!

Com a valoració personal vull dir que algunes setmanes m’ho podria haver currat més. Jo he notat que, quan anava amb alguna de les meves amigues, em tocava sola o tenia una secció que m’agradava, els articles em sortien més elaborats.

La secció que més m’ha agradat és Cinemaniacs, ja que m’agrada molt el cinema, aleshores m’ha semblat entretingut escriure i investigar sobre això.

PD: Vull donar les gràcies a la Ruth per haver fet que Web fos una classe dinàmica i quasi sempre divertida.

Bye

Web!

Aya Gaffa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: