Fins aviat a Web! q(≧▽≦q)

Aquesta és la meva última notícia a Les Barraques Digitals.

He estat tot l’any fent l’optativa de Web i m’emporto moltes experiències, algunes molt divertides i d’altres que no tant, però considero que aquesta etapa ha sigut un mar de vivències que em quedaran als meus records.

Sense dubte, la secció que més m’ha agradat fer és la de recomanacions de videojocs i de llibres, ja que tot això em motiva moltíssim. A més de notícies, també vam fer molts cartells i això em va agradar bastant.

M’hauria agradat fer la secció de Posa’t les botes i haver menjat a classe, però per culpa de la Covid-19 no vam poder fer-ho.

Per acabar, desitjo que tots els nous alumnes de Web s’ho passin molt bé en aquesta optativa, ja que quart és un any molt difícil i molt estressant, i escriure notícies t’ajuda a deixar d’estar estressat pel curs.

Un petó a tothom!(〃` 3′〃)

Adeu (Cançó de kpop del grup Everglow)

Rosa Fernández

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: