Congost de Mont-rebei, un paradís propi de pel·lícula

Avui parlarem d’un lloc per desconnectar que us puc assegurar perquè he anat i crec que és dels llocs més bonics que he vist. És el Congost de Mont-rebei.

El Congost de Mont-rebei és un cingle, dels pocs que es mantenen verges, no hi ha carreteres ni cap mena d’infraestructures. El fa especial pel color de l’aigua, un color bastant peculiar i propi de pel·lícula, molt, molt blau. Es troba entre la Noguera i Pallars Jussà, just a la frontera entre Catalunya i Aragó.

És un lloc per anar a caminar, ja que on es pot deixar el cotxe està bastant lluny i, a més, la ruta per arribar al congost és una mica llarga, entre cinc i sis hores i, a més, el desnivell és bastant alt, però val la pena.

Vistes del Congost de Mont-rebei

Per anar a aquest lloc cal reservar moltes hores i per això recomanem anar a un càmping que queda ben a prop. El càmping es diu Càmping la Vall d’Àger, compta amb piscina, per si es vol anar a l’estiu, encara que per fer aquesta ruta millor anar a la primavera i amb molta aigua.

Recomanem que porteu una bossa per llençar les escombraries, ja que no hi ha papereres, també portar mínim una ampolla de llitre i mig per persona i alguna cosa per menjar, que no produeixi set.

Quan arribes a baix del tot pots alquilar un caiac o un catamarà per tornar al pàrquing o per només donar una volta. Sí que és una mica car, uns 25 € per persona, però si vols i pots doncs tens l’opció.

Crec que és un lloc que us encantarà i espero que algun dia hi aneu, val molt la pena anar-hi!

Susana Rodríguez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: