Sabies com es va grabar la pel·licula “Lo imposible”

“Lo Imposible” és un thriller dramàtic de 2012, que narra la vertadera experiència d’una família durant el tsunami de l’oceà Índic.

portada de la pel·lícula

El rodatge de la pel·lícula va començar a principis d’agost de 2010 a la ciutat d’Alacant, és una de les pel·lícules amb més efectes especial del món de Hollywood. Entre alguns d’ells, la utilització del tanc d’aigua més gran d’Europa i el tercer més gran del món, per la recreació del tsunami per la qual també se’n van necessitar set milions de litres d’aigua. Dins del tanc, van ser utilitzades fins a deu càmeres submarines. El rodatge va durar vint-i-quatre setmanes.

En aquest petit vídeo podeu trobar com es va gravar l’escena del tsunami.

vídeo on es veuen els efectes especials

Sabíeu que? Que al començament de la pel·lícula s’escolten motors d’avió, ja que els testimonis descrivien el soroll de la primera ona com aquest so. Aquesta pel·lícula està basada en fets reals i no sabem si és això pel que va triomfar tant a les taquilles espanyoles, però el que sí que sabem és que va ser la pel·lícula més taquillera del cinema espanyol (superada per “Ocho apellidos vascos” l’any 2014).

Blai Garcia i Clara Gallardo

2 Respostes

  1. molt xuliii

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: