Revolta a l’Equador

L’Equador va semblar reviure ahir els seus antics dies de fragilitat institucional amb una rebel·lió de policies darrere de la qual el president Rafael Correa va assegurar veure la mà conjurada dels seus enemics polítics. Correa va parlar d’un «intent de cop d’Estat» que s’ha estat preparant des de fa molt temps , Correa, que havia anat a negociar amb els rebels, es trobava refugiat en un hospital de la Policia envoltat d’agents descontents.

Silvia Pou i Sara Rivera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: